Taxaties

Als makelaar zijn wij lid van de VBO en aangesloten bij SCVM, daardoor kunnen wij een taxatie in Ermelo voor u maken. Een taxatie is belangrijk wanneer u een woning wilt kopen verkopen of aanschaffen. A Berg Makelaardij voert graag een taxatie in Ermelo voor u uit.

A Berg Makelaardij heeft een gecertificeerde taxateur in huis die voor u een taxatie in Ermelo kan verzorgen die door banken, verzekeraars en overheidsinstanties wordt geaccepteerd. Een taxatierapport is benodigd in bijzonder veel gevallen, bijvoorbeeld bij de aankoop- en verkoop van een woning, bij de overdracht van ouders naar kinderen, bij een scheiding en deling, of ter bepaling van de huurwaarde. Wij taxeren huizen en recreatiewoningen tegen een scherp tarief, met de nadruk op de regio Ermelo.

Ook voor een gevalideerd taxatierapport kan je ons terecht. Onze makelaardij staat in het register van de NWWI voor gevalideerde taxatierapporten. Banken vragen hier regelmatig naar. Voor het aanvragen van een taxatie kunt u contact opnemen met onze makelaardij.

Contact
Wilt u een taxatie in Ermelo laten uitvoeren? Neem contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0341 – 558 636 of 06 – 531 068 20. U kunt ook een e-mail sturen naar info@aberg.nl of bij ons langskomen op het kantoor.

Adres
Tuinfluiterstraat 81
3853 WC
Ermelo