Hulp bij de aankoop van uw huis

Wanneer u een huis wilt kopen zijn er twee situaties mogelijk: u heeft al iets op het oog en u wilt graag begeleiding bij de aankoop van het huis, of u heeft nog geen specifiek huis op het oog en wil graag hulp met het vinden van uw droomhuis. In beide situaties staat A Berg Makelaardij voor u klaar.

Het is verstandig om voor de  aankoop van een huis een makelaar in de arm te nemen. Wij helpen u met vragen als hoeveel is het huis echt waard, wat moet ik bieden, en zijn er gebreken? Vaak wordt bij de aanschaf van een woning de hulp gevraagd van familie of vrienden, maar bij zo’n belangrijke aankoop wilt u toch dat een specialist uw belangen behartigt? Wij als aankoopmakelaar hebben inzicht in de waarde van een woning en voeren scherpe onderhandelingen om het maximale resultaat voor u te behalen.

Als aankopende makelaar kan A Berg Makelaardij het gehele aankooptraject voor u verzorgen.

Contact
Wilt u meer weten over advies en begeleiding bij aankoop van een huis? Neem contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0341 – 558 636 of 06 – 531 068 20. U kunt ook een e-mail sturen naar info@aberg.nl. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.