Advies bij het verkopen van uw huis

Als verkoopmakelaar bemiddelt A Berg Makelaardij bij de verkoop van een woning en adviseren wij de verkoper van een huis. Wij komen op voor uw belangen als verkopende partij. Ons bedrijf biedt advies over het verkopen van een huis tijdens het gehele verkoopproces.

Het inschakelen van A Berg Makelaardij biedt u de onderstaande voordelen.

•      U bent zeker van een realistische vraagprijs
•      Wij hebben de benodigde kennis in huis over de vastgoedmarkt
•      A Berg Makelaardij is gespecialiseerd in het onderhandelen over de verkoopprijs
•      Ruime kennis over de wettelijke vereisten bij de verkoop van vastgoed
•      A Berg Makelaardij beschikt over een uitgebreid netwerk van collega’s. Dit helpt om de aanbieding van uw woning te verspreiden bij        andere verkoopmakelaars. Hierdoor maakt uw huis een grotere kans om sneller verkocht te worden.
 

Bij A Berg Makelaardij uit Ermelo kunt u rekenen op een optimale service. Gedurende het verkoopproces houden wij u voortdurend op de hoogte van de voortgang en ontwikkelingen aangaande uw woning. Uw makelaar staat altijd voor u klaar bij vragen of advies over het verkopen van uw huis.

Contact

Wilt u advies en begeleiding bij het verkopen een huis? Neem contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0341 – 558 636 of 06 – 531 068 20. U kunt ook een e-mail sturen naar info@aberg.nl. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.