Over ons

A Berg Makelaardij is een full service makelaarskantoor. U kunt bij ons terecht voor de aankoop, taxatie en verkoop van uw huis. Wij adviseren tevens recreatiebedrijven over vastgoed. A Berg Makelaardij is geen makelaar in Ermelo met een negen tot vijf mentaliteit. Wij staan te allen tijde voor u klaar!

Een huis kopen in Ermelo?

Wanneer u een huis wilt kopen in de omgeving van Ermelo is ons bedrijf u graag van dienst. Wij hebben diverse woningen in verschillende prijsklassen in ons beheer. Hierbij kunt u denken aan chalets, hoekwoningen, en vrijstaande woningen. Daarnaast is het mogelijk om een zoekopdracht bij ons te plaatsen. Dan gaan wij voor u op zoek naar een droomhuis in de omgeving van Ermelo.

Taxatie

Als makelaar in Ermelo zijn wij lid van de VBO en aangesloten bij SCVM, daardoor kunnen wij een vakkundige taxatie voor u maken.

Verkoop van uw woning

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw woning via A Berg Makelaardij te verkopen. Wij helpen u graag met het bepalen van de vraagprijs, de publiciteit, het verkrijgen van bezichtigingen, de onderhandeling, en de daadwerkelijk verkoop.

Advisering voor recreatiebedrijven

Tot slot adviseren wij recreatiebedrijven over vastgoed. Wij bieden ondersteuning bij uitbreiding, bestemmingsplannen en problemen met bedrijfsvoering. Ook voor verenigingen van eigenaren kunnen wij verschillende diensten leveren.

Contact

Hebt u vragen over onze diensten als makelaar in Ermelo? Neem contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0341 – 558 636 of 06 – 531 068 20. U kunt ook een e-mail sturen naar info@aberg.nl. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.